Telegram urimi nga Drejtori i Komisionit për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupet Religjioze

Telegram urimi ka dërguar edhe Drejtori i Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze, Mr. Darijan Sotirovski, i cili me rastin e Kurban Bajramit ia uroi festën Reisul Ulemasë H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, anëtarëve të Rijasetit, myftinjve dhe tërë besimtarëve muslimanë, duke u dëshiruar shëndet, paqe dhe mirëqenie.

Comments are closed.