Telegram urimi Ambasadores Kate Marie Byrnes

(SHQ. ENG)

E nderuara Ambasadore Kate Marie Byrnes, i nderuar staf i i Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup

Kam kënaqësinë e veçantë që në emrin tim personal dhe në emër të Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, t’ju uroj Ditën e Pavarësisë së Amerikës, 4 Korrikun.
Vizioni për një Botë të lirë, ku barazia dhe të drejtat e njeriut janë vlerat demokratike për të cilat angazhoheni pandërprerë në tërë rruzullin tokësor, janë parimet që na bëjnë partnerë në rrugëtimin tonë të përbashkët drejt ardhmërisë duke i shndërruar ato vlera si primare për shoqërinë tonë. U jemi mirënjohës për gjithë ndihmën, mbështetjen dhe përkrahjen që na e jepni vazhdimisht në komunitetin tonë por edhe në shtetin tonë.
Prandaj, më lejoni që nëpërmjet këtij telegrami, t’ju uroj Ekselencës tuaj dhe stafit që e drejtoni, Presidentit të SHBA-ve z. Josepf R. Biden dhe tërë popullin Amerikan, Urime 4 Korriku, ditëm më të rëndësishme të demokracisë në Botë.
Gëzuar dhe respekt

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame
Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai

Honorable Ambassador Kate Marie Byrnes, Honorable Staff of the Embassy of the United States of America in Skopje

It is my special pleasure to wish you all the best, on my personal name and on behalf of the Islamic Religious Community of the Republic of Northern Macedonia, the American Independence Day, Happy 4th of July.
The vision for a free world, where equality and human rights are the democratic values to which you are constantly committed, are the principles that make us partners in our common journey towards the future, making those values primary for our society. We are grateful for all the help, support and encouragement you constantly give us in our community but also in our country.
Therefore, allow me, through this telegram, to congratulate Your Excellency and the staff you lead, the President of the United States, Mr. Josepf R. Biden and the entire American people, Congratulations on 4th of July, the most important day of democracy in the World.
Joy and respect

President of the Islamic Religious Community
Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai

Comments are closed.