Telegram ngushëllimi Kancelares Merkel

image

E nderuara Ambasadore Dr. Christine D. Althauser

Më lejoni që në emrin e Bashkësisë Fetare Islame të RM, në emër të popullatës muslimane dhe në emrin Tim personal, t’ju dërgoj ngushëllime të sinqerta për fatkeqësinë ajrore të aeroplanit të kompanisë “Germanwings” dhe t’ju lus që njëherit këto ngushëllime t’ia përcillni Kancelares Angela Merkel dhe tërë popullit Gjerman.
Në këto çaste pikëllimi edhe ne i bashkëngjitemi dhembjes tuaj dhe të mbarë popullit gjerman.
Lus Zotin që familjarëve të viktimave por edhe të gjithë ata që i ka prekur kjo tragjedi, t’ua lehtësojë dhimbjen.

Me pikëllim të thellë
Reisul Ulema i BFI të RM
H. Sulejman ef. Rexhepi

Comments are closed.