TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Me rastin e ndërimit jetë të Hafiz Adem ef. Idrizit në emër të BFI e RMV dhe në emrin e tij personal, Kryetari i BFI e RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai shprehu ngushëllime të thella familjes dhe të gjithë besimtarëve.
Është një dhimbje dhe humbje për BFI e RMV, sepse ishte imam dhe vaiz që me përkushtimin më të madhë u vu në shërbim të Islamit dhe besimtarëve në përgjithësi, duke e krye misionin e tij me vetëdije të lartë dhe vullnet të paluhatshëm.
Lusim Allahun Fuqiplotë që ta shpërblejë më Xhennetin e amshueshëm.

Comments are closed.