Të premte të bekuar!

Të premte të bekuar!

Këtë të premte personaliteti i ftuar i rradhës në emisionin e “Pas mëngjesit” Tv Koha, kishim privilegjin që të na nderonte, Kryetari i Bashkisë Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut, Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi.

Diskutuam në lidhje me temën e veprimtarisë së institucionit të BFI – së, problematikat, sfidat dhe përgjegjësitë.

Comments are closed.