Të nderuar besimtarë!

IASETI – BASHKËSIA FETARE ISLAME E R.M
Të nderuar besimtarë!
Uroj që këto ditë festive të Bajramit të shprehim dashuri ndaj familjes, miqëve dhe fqinjëve, të respektojmë konceptet universale për të respektuar dallimet dhe të shtrijmë dorën e ndihmës dhe humanizmit.
reis ul ulema 2
Në emër të Bashkësisë Fetare Islame, në emër të të gjitha institucioneve të saja dhe në emrin tim personal juve vëllezër dhe motra besimtare ua urojë festen e Fitër-Bajramit,  me dëshirën që në trojet tona të mbretërojë paqja, harmonia, dashuria dhe perspektiva të jetë ndryshe!
Urime festa e Fitër Bajramit
Me respekt, Reis ul Ulema i BFI-së
H. Sulejman Ef. Rexhepi
Adr. Çairska 52, Shkup, tel: ( ++389 2) 3117 410; 3117 412 fax: 3117 883;
Web site: www.bfi.mk & e-mail : info@bfi.mk

Comments are closed.