TË JEMI DINJITOZ NË PËRCJELLJEN E MUAJIT TË MADHË E TË BEGATË

Përjetojmë ditët e fundit të Muajit të bekuar të Ramazanit. Jepni gjithçka nga potencialet e juaja shpirtërore dhe fizike që në mënyrë dinjitoze ta përcjellim musafirin tonë të madh dhe të begatë që të jetë dëshmitar para të Madhit Zot për reformimin e personalitetit tonë gjatë këtij muaji për vepra madhore dhe ardhmëri të shëndoshë në këtē nënqiell.
Zoti i Madh na ndihmo.

Reisul Ulema i BFI në RMV
H. Hfz. Shaqir ef. Fetai

Comments are closed.