Takim: Reis ul Ulema – Sokmensuer

Më 12.02.2012 në ambasadën e R. Turqisë në Shkup, Reis ul Ulema i Bashkësisë Fetare Islame, H. Sulejman ef. Rexhepi realizoi takim me Ambasadorin e Turqisë, Gyroll Sokmensuer.
Në këtë takim u bisedua për zhvillimet e fundit në BFI si dhe për xhaminë Burmali.

Comments are closed.