[:al]Takim pune me Ambasadorin e Arabisë Saudite në Tiranë[:]

[:al]Sot patëm një takim në Ambasadën e Arabisë Saudite në Tiranë, gjegjësisht vizituam Ambasadorin Fayez Altemiyat, që mbulon edhe teritorin e Republikës së Maqedonisë edhe atë të Republikës së Kosovës, në këtë takim u bisedua për marëdhënie konstruktive që të mbyllen shtegjet e shpifjeve dhe insinuatave të ndryshme.

[:]

Comments are closed.