Takim me ligjëruesit e radhës në TV Ikre

Në kuadër të realizimit të emisioneve fetare, të mërkurën më 08.06.2022, Kryetari I Bashkësisë Fetare Islame të RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, pati një takim me ligjëruesit e radhës në emisionin e njohur fetar TV Ikre: Hafezat ef. Dautin, Qëndrim ef Zendeli dhe Neat ef Aliji me udhëheqësin e emisionit Musanif ef Rufatin.

Emisioni fetar TV Ikre është një nga emisionet më të ndjekur fetar në vend dhe transmetohet në rrjetet sociale të Bashkësisë Fetare Islame të RMV.

Comments are closed.