TAKIM ME EKIPIN MEDICINAL TË HAXHIT 2022

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai të enjten më 23.06.2022, u takua me ekipin medicinal që do të kujdeset për shëndetin e hanxhinjve nga Maqedonia e Veriut gjatë qëndrimit të tyre në vendet e shenjta në Mbretërinë e Arabisë Saudite.
Në këtë takim Reisul Ulemaja hollësisht i njoftoi mjekët për të gjitha veprimet dhe planifikimet që BFI po i bën me qëllim që tu mundësohet hanxhinjve tanë një udhëtim sa më i rehatshëm dhe mbresëlënës, ku pikë së pari shëndeti i çdo haxhiu nga Maqedonia e Veriut është primare për BFI e RMV.
Ekipi medicinal i cili do ti shoqeron haxhinjtë tanë, do të jenë në shërbim të tyre 24 orë, çdo ditë.

Comments are closed.