Browsing Tag

zv/ministra

Reis Ulema në iftarin që shtroi kreu i BDI

Më 25.08.2011 në Shkup, Reis ul Ulema i BFI, H. Sulejman ef. REXHEPI ishte mysafir në iftarë që e shtroi Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali AHMETI. Në këtë iftar morrën pjesë ministra, zv/ministra, deputet dhe funksionar të…