Browsing Tag

Zëri më i bukur është zëri i lexuesve të Kuranit

Zëri më i bukur është zëri i lexuesve të Kuranit

Përfunodi mbrëmja tradiocionale e Kuranit e 19-ta me rradhë Në mënyrë tradicionale në prani të numrit të madhë të xhematit nga Llabunishta, Struga dhe më gjërë edhe këtë vitë në muajin e Ramazanit sikur çdo vitë tjetër u mbajtë "Mbrëmje…