Browsing Tag

xhamitë i ndërtojmë në vende të banuara

Ne, xhamitë i ndërtojmë në vende të banuara

Gurthemel xhamie në Krushopek - Shkup. Dita më e madhe dhe më me vlerë për banorët e Krushopekut ishte rasti i hudhjes së gurthemelit për ndërtimin e xhamisë së re, këto ishin fjalët e qytetarëve të këtij vendi para fillimit të ceremonis…