Browsing Tag

Vitrina e librit

Vitrina e librit

Sintaksa arabe Në botim të Bashkësisë Fetare Islame të RM ditë më parë doli në dritë libri “SINTAKSA ARABE” i autorëve Dr. Naser Ramadani dhe Ziber Lata, që të dy mësimdhënës në Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup. Materiali që…