Browsing Tag

VENDIM

VENDIM

Numri: 1065 Ankara 17/10/2012 Me emrin e Allahut Mëshiruesit Mëshirbërësit Falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve, i Cili krijoi diellin dhe hënën për llogari. Përshëndetjet dhe selamet qofshin për Muhamedin a.s., i cili e largoi…