Browsing Tag

Vëllezërit Seferi vizituan Reis ul Ulemanë

Vëllezërit Seferi vizituan Reis ul Ulemanë

Më 29.09.2011 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi, në zyrën e tij, priti Kampionët e Evropës në boks gjegjësisht vëllezërit Nuri dhe Sefer Seferi. Resi ul Ulema fillimisht ua uroi fitoren e re para…