Browsing Tag

Vakëfet dhe gjurmët Osmane në Ballkan

Vakëfet dhe gjurmët Osmane në Ballkan

SIMPOZIUMI BALLKANIK MBI VAKUFIN NË STAMBOLL Nga 9 – 11 Maj 2012 në Stamboll të Turqisë u mbajt simpozium kushtuar qytetërimit të Vakëfit në Ballkan me temë: “ Vakëfet dhe gjurmët Osmane në Ballkan”. Ky simpozium u organizua nga…