Browsing Tag

Urimi i festës së Kurban Bajramit

Urimi i festës së Kurban Bajramit

Të nderuar vëllezër dhe motra besimtarë! Uroj që këto ditë festive të Kurban Bajramit të shprehim dashuri dhe afërsi ndaj familjes, miqëve dhe fqinjëve, të respektojmë dallimet ndërshoqërore dhe ndërkulturore. Gjatë këtyre ditëve të…