Browsing Tag

U përurua Xhamia e Sahatit në Dibër

U përurua Xhamia e Sahatit në Dibër

Në Dibër më 26 janar 2013 u bë përurimi solemn i Xhamisë së Sahatit nga Kryetari Bashkësisë Fetare Islame, Reis ul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi, Kryebashkiaku i Tiranës z. Lulzim Basha dhe Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim z.…