Browsing Tag

U MBAJT MBLEDHJA KONSTITUIVE E OH “HILAL”

U MBAJT MBLEDHJA KONSTITUIVE E OH “HILAL”

“Hilal” është dhe do mbesë pjesë e pandashme e BFI-së Pas votimit unanim, për kryetar të OH “Hilal” u zgjodh Mustafa Dauti nga Kumanova, për nënkryetar Jusuf Zylbeari nga Tetova dhe Irsal Jakupi, nga Gostivari ndërsa për sekretar Driton…