Browsing Tag

U hodh gurthemeli i Xhamisë Qendrore në Prishtinë

U hodh gurthemeli i Xhamisë Qendrore në Prishtinë

Në prezencë të kreut më të lartë të shtetit të Kosovës, kryetarëve të Bashkësive Fetare Islame të rajonit, figurave të shquara, dhe media u hodh gurthemel i xhamisë në qendër të Prishtinës, të cilin eviniment e ndjekën një numër i madh…