Browsing Tag

T’i gjunjëzojmë projektet antislame dhe islamofobe

T’i gjunjëzojmë projektet antislame dhe islamofobe

Më 05 Prill 2013 një delegacion nga Bashkësia Fetare Islame në krye me Sekretarin e Përgjithshëm, H. Afrim ef. Tahiri vizituan Myftiun e Strugës dhe xhematet e saj. Delegacioni i BFI-së ishte i mirëpritur nga Myftiu Salim ef. Sulejmani dhe…