Browsing Tag

Thyhen xhamat e xhamisë Haxhi Dërguti në Ohër

Thyhen xhamat e xhamisë Haxhi Dërguti në Ohër

Aktet vandale vazhdojnë edhe më tej të bëhen nga individëve të paskrupullt, kësaj rradhe nuk kanë kursyer xhaminë Haxhi Dërguti në qytetin e Ohrit. Përdhsoja dhe dëmtimi i objekteve dhe vlerave fetare islame janë cak i sulmeve që kohëve…