Browsing Tag

Thellohet bashkëpunimi BFI dhe Turqi

Thellohet bashkëpunimi BFI dhe Turqi

Një delegacion Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë, i kryesuar nga Reis Ul Ulema Haxhi Sulejman ef Rexhepi, kanë qëndruar për një vizitë disa ditorë në Dijanetin e Republikës së Turqisë ku kanë zhvilluar disa takime të rëndësishme me…