Browsing Tag

Të ndërtojmë vlera shoqërore përmes Kuranit

Të ndërtojmë vlera shoqërore përmes Kuranit

Në prani të qindra besimtarëve mysliman nga fshati Llabunisht të Strugës dhe  shumë besimtarë nga shumë qytete tjera të vendit, në një atmosferë tani më tradicionale për të tetëmbëdhjetën herë rradhazi edhe këtë vitë u shënua “ mbrëmja…