Browsing Tag

Takimi i liderëve mysliman të Ballkanit

Takimi i liderëve mysliman të Ballkanit

Edhe njëherë theksojmë se fuqimisht besojmë në përcaktimin e institucioneve  kompetente në këto vende, që sa më shpejtë, pronarëve të vërtetë t`u  kthehen pronat e vakëfit dhe ku në mënyrë të drejtë do të përmirësohet padrejtësia e bërë në…