Browsing Tag

Takim:ef. Rexhepi dhe Altepe

Takim:ef. Rexhepi dhe Altepe

Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi në selin e Bashkësisë Fetare Islame realizoi takim me Kryetarin e Bursës së Turqisë, z.Altepe. Në këtë takim Reisi i shprehu mirëseardhje miqësore dhe falënderime të sinqerta për vizitën që ia bënë…