Browsing Tag

Takim: Reis ul Ulema dhe Wohlers

Takim: Reis ul Ulema dhe Wohlers

Reis ul Ulema i Bashkësisë Fetare Islame, H. Sulejman ef. Rexhepi zhvilloi takim me Paul D. Wohlers, ambasador i SHBA-ve në Republikën e Maqedonisë. Gjatë këtij takimi Reis Ulema i prezentoi një letërnjoftim të BFI-së dhe institucioneve të…