Browsing Tag

Takim: Reis ul Ulema dhe Hengst

Takim: Reis ul Ulema dhe Hengst

Në zyret e selisë së BFI-së, Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi takoi kryetarin e bordit drejtues të kompanis energjetike austriake, EVN,z. Verner Hengst. Në këtë takim ef. Rexhepi e njoftoi për prezencën tonë si komunitet gjegjësisht…