Browsing Tag

Takim: Reis ul Ulema dhe Arben Çejku

Takim: Reis ul Ulema dhe Arben Çejku

Ngjarjet e fundit në Strugë dhe rrethinë ku u shënuan incidente të rënda me karakter ndëretnik dhe ndërfetarë kanë qenë shkak i takimit të zhvilluar sot ( e enjte) në selin e Bashkësisë Fetare Islame në mes Reis ul Ulema, H. Sulejman ef.…