Browsing Tag

Sulmohet xhamia e vetme e Velesit

Sulmohet xhamia e vetme e Velesit

Vazhdon presioni ndaj besimtarëve myslimanë. Të dielën më datë 14 prill 2012, në Xhaminë Fazëll Ahmet Pasha në qytetin e Velesit, besimtarët muslimanë janë kërcënuar dhe uar verbalisht nga një grup i të rinjve maqedonas të cilët me anë të…