Browsing Tag

sulejman rexhepi reisi

Të pakompromistë për interesat fetare dhe kombëtare

Bisedë kokë më kokë me kryetarin e BFI-së në Maqedoni, H. Sulejman ef. Rexhepi “Teologë të ndryshëm që dolën nga këto qendra u vunë në ballë të çdo lëvizje kombëtare dhe për këtë flasin edhe argumentet historike. Shembull kemi momentin që…