Browsing Tag

Shpeshtohen letrat kërcënuese në BFI

Shpeshtohen letrat kërcënuese në BFI

Vdekje për shqiptarët dhe muslimanët Kanë filluar të shpeshtohen letrat të postuara në adresën e Bashkësisë Fetare Islame në RM, me përmbajtje ofenduese, raciste, anti-islame dhe anti-shqiptare, nga persona që dukshëm po i shprehin…