Browsing Tag

Shpërblime për fituesit e garave në Turqi

Shpërblime për fituesit e garave në Turqi

Më 30.5.2012,në selinë e Rijasetit të Bashkësisë Fetare Islame, Reis-ul-Ulema h. Sulejman ef.Rexhepi takoi anëtarët e grupit të Medresesë Isa Beu, në krye me drejtorin e kësaj shkolle,prof. Ibrahim Idrizi dhe dr. Abas Jahja, drejtor i…