Browsing Tag

Reis Ulema takoi përfaqësuesit e TIKA

Reis Ulema takoi përfaqësuesit e TIKA

Aktivitetet e Bashkësisë Fetare Islame në aspektin e trashigimisë kulturore Islame në Maqedoni dhe të mbrojtjes së saj, në kontinuitet janë përkrahur nga Qeveria e kryeministrit Recep Tayyip Erdogan, ambasada turke në Shkup dhe organizatat…