Browsing Tag

Reis-ul-Ulemaja viziton Austrinë

Reis-ul-Ulemaja viziton Austrinë

Reis-ul-Ulemaja i Bashkësisë Fetare Islame të RM, H. Sulejman ef. Rexhepi, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, h. Afrim ef. Tahiri,  qëndruan për vizitë në Austri. Bashkatdhetarët tanë që jetojnë dhe veprojnë në diasporë,…