Browsing Tag

Reis ul Ulema takoi znj.Natalya Drozd

Reis ul Ulema takoi znj.Natalya Drozd

Më 16.05.2012, në selin e Bashkësisë Fetare Islame të RM, Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi zhvilloi takim me znj.Natalya Drozd , nënkryetare e missioni OSBE në Shkup dhe Domeniko Alboneti, asistent i lartë politik. Në këtë takim Reis…