Browsing Tag

Reis ul Ulema takoi Ralf Breth

Reis ul Ulema takoi Ralf Breth

Më 13.02.2013, në selin e Bashkësisë Fetare Islame të RM, Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi zhvilloi takim me Ambasadorin Ralf Breth, Udhëheqës i misionit të OSBE në Shkup, të shoqëruar nga Këshilltari i tij dhe Shef i Departamentit…