Browsing Tag

Reis ul Ulema takoi Osman Nuri Topbash

Reis ul Ulema takoi Osman Nuri Topbash

Në selinë e Bashkësisë Fetare Islame u realizua takim në mes kryetarit të saj, Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi dhe personalitetit të mirënjohur dhe pronarit të Hudayi Vakfi në Turqi, Osman Nuri Topbash. Gjatë këtij takimi Reis ul…