Browsing Tag

Reis ul Ulema takoi Jozsef Bence

Reis ul Ulema takoi Jozsef Bence

Reis ul Ulema i Bashkësisë Fetare Islame, H. Sulejman ef. Rexhepi në selin e Rijasetit të BFI zhvilloi takim të mirëfillt dhe miqësor me kërkesë të ambasadorit Hungarez në R.M, z. Jozsef Bence , i cili ishte i shoqëruar nga Këshilltari i…