Browsing Tag

Reis ul Ulema takoi Abdullah el- Burejk

Reis ul Ulema takoi Abdullah el- Burejk

Në selinë e Bashkësisë Fetare Islame u realizua një takim mes kryetarit të saj, Reis-ul-Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi dhe Saad bin Abdullah el-Burejk, këshilltar në zyrën e Princit Abdulaziz bin Fahd. Gjatë këtij takimi Reis-ul-Ulemaja i…