Browsing Tag

Reis ul Ulema në iftar te kryeministri shqiptar

Reis ul Ulema në iftar te kryeministri shqiptar

Më 27.08.2011 kryeministri shqiptar dr. Sali Berisha shtroi iftar për udhëheqësit e bashkësive fetare. Në iftar krahas komuniteteve fetare në shqipëri morrën pjesë edhe bashkësitë islame të Maqedonisë, Kosovës, Malit të Zi dhe Preshevës,…