Browsing Tag

Reis ul Ulema i BFI-së pret Blerina Seferin

Reis ul Ulema i BFI-së pret Blerina Seferin

Blerina Seferi përfaqësuese e Reprezentacionit të xhudos në Maqedoni, në garat Ballkanike në Bullgari fitoi vendin e parë dhe 3 medalje të arta në kategorin 44 kilogram. Në gara ku morën pjesë nëntë shtete nga Ballkani, Blerin fitoi 2…