Browsing Tag

Reis ul Ulema dhe Erdogan në Mustafa Pashë

Reis ul Ulema dhe Erdogan në Mustafa Pashë

Dje më 29.09.2011 në orët e pasditës Reis ul Ulema i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi takoi kryeministrin turk Rexhep Taip Erdogan në xhaminë e Mustafa Pashës. Të pritur nga një numër i madhë i qytetarëve musliman brenda dhe jasht xhamisë…