Browsing Tag

Reagim ndaj shpifjeve të Alsat-M

Reagim ndaj shpifjeve të Alsat-M

Myftinia e BFI-së, në Shkupit, hedh poshtë si të pa baza dhe të pavërteta informacionet plotë shpifje të Televizionit Alsat-M, me titull “BFI, pengohet ekipi i TV Alsat-M. Vakëfi nën hipotekë për kredi?” të datës 16.02.2012. Edhe një herë…