Browsing Tag

Reagim ndaj Karnevalit të Vevçanit

Reagim ndaj Karnevalit të Vevçanit

Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë ndjehet thellësisht e prekur me ofendimet ndaj fesë islame në Karnevalin e Vevçanit si dhe ndaj Kuranit Famëlartë që është dhuratë e Krijuesit të botëve për njeriun dhe që është libri udhëzues për të…