Browsing Tag

REAGIM i BFI-së ndaj gazetës ditore LAJM

REAGIM i BFI-së ndaj gazetës ditore LAJM

Larg fitneve gjatë muajit të bekuar të Ramazanit Bashkësia Fetare Islame reagon ndaj lajmit të publikuar në gazetën LAJM më 29 korrik 2012, me titull:“ Gruevski dhe Rexhepi në iftar, shqiptarët askund!”, në të cilin shkruan: “ Të shtunën në…