Browsing Tag

R E A G I M

R E A G I M

Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame në mbledhjen e vet të mbajtur më 05. shkurt 2013, mes tjerash debatoi edhe për zhvillimet e fundit në vendin e Burmali Xhamisë në Shkup, me çrast edhe njëherë ashpër reagon për mospëfilljen e kërkesave të…

R E A G I M

Deri tek: Kryeministri i Qeverisë z. Nikola Gruevski Deri tek: Ministri i transportit dhe lidhjeve, z. Mile Janakievski Deri tek: Kryetari i Qytetit te Shkupit, z. Koce Trajanovski Deri tek: Kryetari i Komunës Qendër, z. Vladimir Todoroviq…

R E A G I M

Muftinia e BFI-së në Kumanovë  përmes këtij reagimi ashpër e gjykon sjelljen e tifozëve maqedonas të cilët pas fitores së reprezentacionit të Maqedonisë ndaj Lituanisë në çerekfinalen e kampionatit evropian të basketbollit më 14.09.2011…