Browsing Tag

Pushoi së rahuri zemra e H. Jakup ef. Selimovskit

Pushoi së rahuri zemra e H. Jakup ef. Selimovskit

VEPRAT MADHËSHTORE DHE GUXIMI E BEJNË TË MES NESH Në agimin e ditës së Xhuma më 29 Mars 2013 ndërroi jetë H. Jakub ef. Selimovski, Drejtori i Sektorit për Arsim dhe Çështje Fetare pranë BFI-së. I lindur në Kërçovë, veprimtarinë e tij e…